28 mei

Lange Voorhout Den Haag, 10.00 - 17.00 uur

Waan u even in het prachtige Montmartre van Parijs! Diverse kramen met Antiques, Brocantes, Vintage, Costume Jewelry, (Schilder-) Kunst en Sculpturen. Franse muziek, Frans terras, wedstrijd onder kunstschilders, laat gratis een karikatuur maken en wees creatief: maak gratis je eigen schilderij.
3 tot en met 6 juni

Een select en bevriend gezelschap exposanten nodigen u graag uit voor het Pinksterevenement in Slot Zeist, van 3 t/m 6 juni 2022.

In deze prachtige ambiance kunt u genieten van Kunst, Antiek, Juwelen en Costume Jewelry. Het event is enkel op uitnodiging te bezoeken en is iedere dag geopend van 11.00 - 17.00 uur.

Wilt u een uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mail naar:

info@vintageandcostumejewelry.nl

25 juni geannuleerd door organisatie

Lange Voorhout Den Haag, 10.00 - 17.00 uur

Op zoek naar een te gek stuk voor in je woonkamer of dat ontbrekende stuk in je collectie? Je vindt het op het Vintage Voorhout, daar waar oud & tiek onder de authentieke bomen van het Lange Voorhout samen komen. Struin langs de 150 stands met een verscheidenheid aan Vintage, Collectables,Costume Jewelry, Arts, Antiek, Designs en Curiosa. Geniet van de tunes van de Jazzband en laat je verrassen door één van de vele gerechten die de foodtrucks serveren.

27 augustus

Lange Voorhout, Den Haag 10.00 - 17.00 uur

De Haagsche Kunst- en Antiekdagen zijn een begrip voor kunst- en antiekminnend Nederland. Al 30 jaar wordt deze markt gehouden tijdens het laatste weekend van augustus. Met ruim 150 stands met Kunst-, Antiek, Curiosa, Boeken, Brocante, Keramiek en Beeldhouwkunst betreft dit één van de grootste buitenfairs van Nederland.